طرز تهیه مربای به؛ عطری ماندگار

به گزارش مهسان بلاگ، در گزارش زیر طرز تهیه مربای به را به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه مربای به؛ عطری ماندگار

به گزارش ، مربای به یکی از پرطرفدارترین مرباهاست که به راحتی می گردد در منزل با رعایت چند نکته آن را درست کرد و وعده های صبحانه را هیجان انگیزتر و جذاب تر سرو کرد.

به: یک کیلو

شکر: یک کیلو

دانه به: به مقدار لازم

پودر هل: به مقدار لازم

آب: به مقدار لازم

آبلیمو: یک قاشق سوپ خوری

وانیل: یک هشتم قاشق چای خوری

  • آموزش آشپزی؛ از رمز و راز های خوشمزه و قرمز شدن ماکارونی با سویا و کباب عربی با گوشت و بادمجان تا دسر جذاب رز چیز کیک + تصاویر

1. ابتدا به ها را به ابعاد دلخواه خرد کنید و قسمت سفت وسط آن را به همراه تخم ها خارج کنید. (بنا به سلیقه خود می توانید پوست به را بگیرید یا نگیرید.)

2. به ها را داخل قابلمه می ریزیم و آب را به اندازه ای که روی به ها را بگیرد اضافه م کنیم و تقریبا 20 دقیقه می جوشانیم تا به ها کمی نرم شوند.

3. سپس شکر و هل را اضافه نموده و در قابلمه را می گذاریم.

4. بعد از یک ساعت دانه های به را به مربا اضافه می کنیم. این دانه ها در طی پخت مربا لعاب می دهند و مربا بعد از پخت حالت ژله ای و مارمالادی به خودش می گیرد.

5. با شعله کم حدوداً 4 الی 5 ساعت زمان پخت درنظر می گیریم تا مربا قرمز رنگ گردد و شهد آن قوام پیدا کند.

6. حالا آبلیمو را اضافه نموده و اجازه می دهیم چند جوش دیگر بخورد. (حدود 5 دقیقه).

7. سپس شعله را خاموش نموده و صبر میکنیم تا مربا خنک گردد. وقتی خنک شد وانیل را هم به آن اضافه میکنیم.

منبع:ایرنا

مجله صادق ویلا: مجله صادق ویلا | آموزش چاپ و طراحی گرافیکی، موشن گرافیک

اخبار ورزشی: اخبار ورزشی، مجله خبری و تحلیلی ورزش ایران و جهان

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 3 شهریور 1400 بروزرسانی: 3 شهریور 1400 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 84591

به "طرز تهیه مربای به؛ عطری ماندگار" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مربای به؛ عطری ماندگار"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید